آموزش گام به گام طرز تهیه کیوی خشک در منزل

بهترین روش خشک کردن کیوی در خانه

یکی از درخواست های مکرر در زمینه تولید میوه خشک در خانه، خشک کردن کیوی است؛ آموزش طرز تهیه کیوی خشک اگر مرحله به مرحله و ساده باشد و افراد به درستی آن را در منزل اجرا کنند، می تواند زمینه تولید کیوی خشک در سطح جامعه را گسترش دهد. پس با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید و برای یک بار هم که شده خودتان این مراحل را انجام دهید.

میوه خشک یکی از انواع خشکبار است که به خصوص در سالیان اخیر توانسته جایگاه خوبی در سبد غذایی خانواده ها باز کند؛ انواع میوه خشک را اگر مورد بررسی قرار دهید با نام آشنای کیوی خشک مواجه می شوید که طعم ملس آن بسیار پرطرفدار است.

همین امر سبب شده تا خیلی از افراد علاقه داشته باشند تولید کیوی خشک را در منزل خود انجام دهند؛ ما در اینجا سعی کرده ایم بهترین و ساده ترین راه را به صورت گام به گام و مرحله به مرحله برای شما عزیزان بیان کنیم. لطفا با ما همراه باشید.

بطور کلی دو نوع رویکرد و روش خشک کردن انواع کیوی وجود دارد:

  • تولید کیوی خشک خانگی (روش سنتی)
  • خشک کردن کیوی به روش صنعتی (توسط کارگاه های بزرگ و کارخانجات تولید میوه خشک انجام می شود)

در تولیدی ها و کارخانجات بزرگ تولید میوه خشک جهان، از دستگاه های هوشمند و غول پیکری جهت خشک کردن استفاده می شود تا دقت، کیفیت و کارایی تولید بهینه باشد و شرایط تجاری نیز برای سود بردن فراهم گردد.

 

کیوی خشک بسیار مرغوب در داخل کاسه
کیوی خشک بسیار مرغوب در داخل کاسه

 

آموزش طرز تهیه کیوی خشک در منزل

هر شخصی که انواع کیوی خشک را بشناسد، باید بداند که برای داشتن بهترین محصول در هنگام خشک کردن کیوی نکات مهم زیادی وجود دارد؛ ولی اصلی ترین موردی که باید رعایت کنیم، خرید کیوی تازه و باکیفیت است. هرچه ماده اولیه مرغوب تری خریداری کنیم، می توانیم با رعایت نکات کاربردی، کیوی خشک بهتری را نیز تولید نمائیم. در ادامه مراحل طرز تهیه کیوی خشک در خانه را با هم مرور می کنیم:

  1. همانطور که ذکر شد، مرحله اول رفتن به بازار و خرید کیوی تازه و درجه یک است؛ عنوان کردیم که کیفیت نهایی محصول تولیدی شما به میزان خیلی زیادی وابسته به این مرحله است. سعی کنید به هیچ وجه کیوی خیلی رسیده و یا له شده را خریداری نکنید.
  2. کیوی های خریداری شده را شسته و پوست آن را جدا کنید. در این هنگام آنها را روی پارچه های بدون پرز قرار دهید تا بطور کامل خشک شوند.
  3. در مرحله بعد باید برای اینکه از سیاه شدن کیوی خشک جلوگیری شود، یک لیوان آب را با یک لیوان شکر و 3 قاشق غذاخوری آبلیمو، مخلوط کرده و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و پس از آماده شدن اجازه دهید سرد شود. سپس با اسپری محیط بیرونی کیوی ها را آغشته نمائید.
  4. حال نوبت برش دادن کیوی ها است؛ سعی کنید حتما از بهترین و تیزترین چاقوی خود استفاده نمائید تا ورقه های منظم و متعادلی را بتوانید تولید کنید. حواستان باشد که این ورقه های خیلی نازک یا کلفت بریده نشوند! البته که می توانید از دستگاه های اسلایسر میوه موجود در بازار هم برای این کار استفاده نمائید.
  5. سپس می توانید انتخاب کنید که این ورقه ها را در محلول آب و آبلیمو به مدت 10 دقیقه قرار دهید یا اینکه با محلول آب و شکر به مدت 1 ساعت آغشته نمائید.
  6. ورقه های آغشته شده را در یک آبکش تمیز ریخته و اجازه دهید تا خشک شود.
  7. هنگامی که ورقه ورقه های کیوی آماده شد، بسته به وقت و میزان امکاناتی که در اختیار دارید می توانید با 5 روش مختلف، اقدام به خشک کردن کیوی در مرحله نهایی کنید:
    • خشک کردن کیوی در سینی و زیر نور آفتاب (3 تا 5 روز)

    • خشک نمودن کیوی با فر (چند ساعت)

    • تولید کیوی خشک با دستگاه میوه خشک کن (چند دقیقه)

    • تهیه کیوی خشک در درون مایکروفر (چند دقیقه)

    • خشک کردن کیوی روی شوفاژ یا بخاری (یک تا دو روز)

مرحله 8 به عنوان آخرین گام برای تهیه کیوی خشک شما محسوب می شود؛ در این مرحله خوب صبر کنید تا محصول شما خنک شود. سپس آن را در ظروف دربسته قرار داده و بسته به زمان تخمینی خود برای مصرف همه، داخل یخچال یا فریزر بگذارید.

پیشنهاد مطالعه:  انواع میوه های خشک تابستانی، زمستانی و استوایی کدامند؟

سخن پایانی

در این مقاله فروشگاه میوه خشک میوانو سعی نمود تا به بهترین نحو، روش خشک کردن کیوی در خانه را برای شما عزیزان تشریح نماید؛ با یادگیری طرز تهیه کیوی خشک، همه افراد براحتی می توانند تولید این محصول دوست داشتنی را منزل انجام دهند و طعم بی نظیر آن را به همراه خانواده بچشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =